Leviatan

Leviatan - Auster Paul
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLeviatan
Comanda acum "Leviatan - Auster Paul" de pe libraria ishop la pretul de 15,26 lei
Descriere carte:
Cartea incepe abrupt, de la o informatie aparuta in ziar un om a murit in explozia unei bombe si alcatuieste un fel de dosar psihologic, paralel cu dosarul anchetei declansate de FBI. Povestitorul-personaj reconstituie portretul prietenului sau Benjamin Sachs, despre care banuieste ca ar fi omul care a sarit in aer. Scriitor de succes, dar si intelectual nonconformist si pacifist, Sachs evolueaza de la refuzul de a lupta in Vietnam in anii '70 (pentru care face inchisoare) la terorism douazeci de ani mai tarziu arunca in aer copii ale Statuii Libertatii din diverse orase, vrand sa trezeasca astfel constiinta adormita a Americii. Statuia Libertatii este simbolul care ii marcheaza toata viata si, prin ricoseu, si pe cea a apropiatilor lui. Mediul intelectual american, in care se invart personajele, tinde sa se elibereze si el de teme traditionale ca patriotismul sau familia si adopta forme din ce in ce mai liberale si libertine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Leviatan
Cartea Leviatan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Leviatan - Auster Paul" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secta Egoistilor - Eric-Emmanuel Schmitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Eric-Emmanuel Schmitt
20,70 lei
Hotul de umbre - Marc Levy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Marc Levy
27,55 lei
Iubire pe o insula blestemata - Alberto Vazquez-Figueroa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alberto Vazquez-Figueroa
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala