Lectii de Iubire

Lectii de Iubire - Carla Von Vlad
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLectii de Iubire
  • Autor: Carla Von Vlad
  • Editura: Haniel
  • Colectia:
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-606-92283-0-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 384
  • Format carte: 13 x 20 mm
Comanda acum "Lectii de Iubire - Carla Von Vlad" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Si-atunci am inteles Adevarul si taina spuselor lui si ale marilor intiati. Adevarata putere este puterea de a alege. Primul dar al lui Dumnezeu oferit oamenilor care contine si este puterea divina din noi.
Puterea de a alege sa fii.

- In Biblie in Psatmul 23 Scrie. astfel: "Ridicati capetenii, portile voastre si va ridicati portile cele vesnice si va intra imparatui slavei." Despre ce crezi ca e vorba, despre niste ziduri de piatra, porti de lemn sau usi de metal?
- Nu... N-am citit tot psalmul, dar din cate imi dau seama portile vesnice sunt... chakrele. Am ghicit?

In fata lui nu puteam minti, nu puteam juca teatru, nu puteam decat sa fiu eu insami. lar asta era cea mai mare provocare.
- Cine se crede magician si crede ca pentru asta trebuie sa fie luna pe cer, lumanari aprinse si fum de tamaie, e un pic cam departe de intelegerea adevarului si de cunoasterea darurilor cu care Dumnezeu ne-a inzestrat.

Ai creat Lumea fara sa ma fntrebi. Eu creez reintoarcerea tot asa. Avem libertate, nu? Nu ti se pare cunoscut sentimentui? lar reintoarcerea nu e posibila astfel, decat cum ti-am spus. Pe o singura frecventa energetica. Asta nu mai e voia mea...
Este etapa marii ispite. Etapa cand egoul devine "dumnezeu" si omul un mic demon. Etapa cand poti sa ai lumea la picioare controland-o. Este etapa cand omul poate sa-l controleze pe Dumnezeu.
Toti, dar absolut toti pacientii, toti oamenii care au venit apoi la mine si la prima vedere puteau fi considerati bolnavi psihic, aveau diferite probleme de viata, dar... toti sufereau de fapt de una si aceeasi problema: lipsa de iubire.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lectii de Iubire
Cartea Lectii de Iubire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lectii de Iubire - Carla Von Vlad" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea alba - Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
23,56 lei
Octogonul pe frontul invizibil - Dan Alexe Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Dan Alexe
11,39 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse