La pescuit de somon in Yemen

La pescuit de somon in Yemen  - Paul Torday
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa pescuit de somon in Yemen
  • Autor: Paul Torday
  • Editura: Leda
  • Colectia:
  • Categoria: Satira si Umor
  • ISBN: 973-102-151-5
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 384
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "La pescuit de somon in Yemen  - Paul Torday" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
O POVESTE EXTRAORDINARA DESPRE NEASTEPTATE ACTE DE EROISM SI O DRAGOSTE TARZIE; DESPRE PESCUITUL LA MUSCA SI URZELI POLITICE SI DESPRE TRIUMFUL SPERANTEI INTR-O LUME CINICA.

"Un roman minunat, uman si izvorat din inima... veti rade pana la ultima pagina." Mark Farrey, WATERSTONE'S, Notting Hill
"In sfarsit un Evelyn Waugh pentru secolul al XXI-lea. Paul Torday este nostim, uman, patrunzator si unul dintre cei mai originali scriitori britanici de azi." ONEWORD RADIO

Doctorul Alfred Jones are nenumarate motive pentru a fi multumit de viata sa: ultima lucrare pe care a publicat-o, Efectele aciditatii sporite a apei asupra larvelor de tricoptere, sigur va starni un val de reactii in revista Pastravul & Somonul , postul sau de cercetator ihtiolog ii ofera satisfactie, iar el si sotia sa, Mary, tocmai au implinit douazeci de ani de casnicie - cu ocazia acestei aniversari, Mary i-a cumparat un cap nou pentru periuta lui de dinti electrica. Si totusi, de ce i se pare ca lipseste ceva?

Cand i se cere sa se implice intr-un proiect de introducere a somonului in apele din muntii Yemenului, Fred respinge ideea din start, considerand-o absurda. Si totusi, neincrezatorul doctor Jones va porni intr-o calatorie fascinanta care ii va testa credinta - dar si abilitatile de pescar - si isi va descoperi increderea in sine, precum si capacitatea de a risca si de a iubi, ceea ce-l va surprinde atat pe el insusi, cat si pe apropiatii sai.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La pescuit de somon in Yemen
Cartea La pescuit de somon in Yemen  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La pescuit de somon in Yemen - Paul Torday" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Montecassino - Sven Hassel Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Sven Hassel
0,00 lei
Casnicia, bat-o vina!  - Carol Clewlow Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Carol Clewlow
35,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor