La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells

La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells - Meg Cabot
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells
Comanda acum "La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells - Meg Cabot" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
Autoarea romanului de succes "Regina gafelor" revine cu un bestseller international publicat in cincisprezece tari. Heather Wells e cea mai tareA ! Sau, ma rog, era inainte sa renunte la viata de pop-idol, sa se ingrase vreo cateva kilograme, ... sa se certe cu iubitul si a piarda contractul cu casa de discuri. Acum, ca vremurile de glorie s-au dus, Heather e cat se poate de multumita de noul job la un colegiu de top din New York. Asta pana-ntr-o zi, cand o crima misterioasa tulbura linistea academica, iar politistii sunt gata sa clasifice totul drept accident. Asa ca Heather se hotaraste sa dezvaluie misterul ajutata de Cooper, un detectiv sexy ca un rock-star. Numai ca aventura se dovedeste periculoasa pentru ca nimic nu zgandare mai tare orgoliul unui criminal decat o fosta starleta bagareata.

A "O carte scrisa cu nerv si atat de amuzanta, incat iti vei dori cateva momente de respiro sa-ti mai vii in fire." ( Publishers Weekly )

"Cartea asta e un ?must?." ( Company )


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells
Cartea La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La masura 12 nu esti grasa. Roman politist cu Heather Wells - Meg Cabot" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Restauratia - Rose Tremain Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Rose Tremain
27,99 lei
Tiranul - Valerio Massimo Manfredi Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Valerio Massimo Manfredi
28,49 lei
Mao II - Don Delillo Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Don Delillo
22,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica