La confluenta a doua culturi Lupasco astazi.

La confluenta a doua culturi Lupasco astazi. - Basarab Nicolescu (editor)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa confluenta a doua culturi Lupasco astazi.
Comanda acum "La confluenta a doua culturi Lupasco astazi. - Basarab Nicolescu (editor)" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Lucrarile Colocviului International UNESCO, Paris, 24 martie 2010 

?Ca ambasador al Romaniei pe langa UNESCO si in nume personal, sunt fericit de a fi coorganizat acest colocviu consacrat lui Stephane Lupasco in cadrul Zilelor Francofoniei. Cuvantul meu este un omagiu adresat participantilor, mari personalitati ale vietii academice, cultu-rale si stiintifice deopotriva, si in acelasi timp vrea sa fie purtatorul sperantei ca Stephane Lupasco va ocupa, intr-o buna zi, locul meritat in constiinta intelectuala contemporana [?] Stephane Lupasco este unul dintre foarte rarii filosofi contemporani care au propus un nou concept filosofic: tertul inclus. Un concept valabil, in plus, in domenii diferite, chiar extreme, ca fizica si teologia, lingvistica si matematica.? - Nicolae Manolescu (extras din ?Introducere?)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La confluenta a doua culturi Lupasco astazi.
Cartea La confluenta a doua culturi Lupasco astazi. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La confluenta a doua culturi Lupasco astazi. - Basarab Nicolescu (editor)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In  Padurea  De  Metafore - Grigurcu Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Grigurcu Gheorghe
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara