Karma si Reincarnarea

Karma si Reincarnarea - Hiroshi Motoyama
Pret: 20,43 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roKarma si Reincarnarea
Comanda acum "Karma si Reincarnarea - Hiroshi Motoyama" de pe libraria ishop la pretul de 20,43 lei
Descriere carte:
KARMA SI REINCARNAREA se bazeaza pe lucrarile si experientele Dr. Hiroshi Motoyama, om de stiinta si preot shinto cu discipoli in lumea intreaga, care s-a trezit la o stare de constiinta ce-i permite sa vada dincolo de limitele spatiului si timpului. Utilizand exemple din propriile experiente psihice si munca sa de vindecator si indrumator, Dr. Motoyama da o explicatie clara a evolutiei continue a omului. Ne arata cum intelegerea karmei, legea cauzei si efectului si reincarnarea ne ajuta sa dizolvam diversele karme personale, maritale si familiale, nationale si globale ce continua sa ne afecteze viata de zi cu zi. Influenta si accesibila sa carte va incita pe oricine este interesat de reincarnare si dezvoltare spirituala. Dr. Hiroshi Motoyama, Ph.D. este om de stiinta, parapsiholog, preot shinto si vindecator. In 1960 a infiintat, la Tokyo, un institut in care se cerceteaza evolutia constiintei umane, iar munca desfasurata acolo i-a adus faima si recunoastere internationala. Dr. Motoyama tine cu regularitate conferinte in Europa, America si Asia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Karma si Reincarnarea
Cartea Karma si Reincarnarea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Karma si Reincarnarea - Hiroshi Motoyama" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fiintele spirituale din natura - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
25,65 lei
Abc-ul stiintelor oculte  - Linda Maar, Colette H. Silvestre Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Linda Maar, Colette H. Silvestre
14,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric