Jurnalul unui psihopat

Jurnalul unui psihopat - Venedikt Erofeev
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalul unui psihopat
Comanda acum "Jurnalul unui psihopat - Venedikt Erofeev" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Intr-un interviu pentru revista Kontinent, Venedikt Erofeev declara ca a inceput sa scrie cu adevarat din anul 1956, la sfarsitul primului an de facultate la Universitatea de Stat din Moscova. Cu toate acestea, cele cinci caiete care alcatuiesc Jurnalul unui psihopat , acoperind perioada dintre 14 octombrie 1956 si 16 noiembrie 1957, sunt incredintate celui mai bun prieten cu rugamintea de a nu fi publicate decat dupa moartea sa. Bantuit de temele obsesive ale postmodernismului - violenta, sex, absurd, rau si moarte - Jurnalul lui Erofeev aseaza in rama fictiunii trimiterile la persoanele si evenimentele reale, adresandu-le cititorilor o provocare etica si estetica. Intr-un joc permanent de intertextualitate si textualism, monologul polifonic antreneaza o varietate de stiluri si de citate care par sa spuna ca lumea este teatru, iar omul, un actor pe scena. Dincolo insa de aura intens teatrala, Jurnalul uni psihopat ne face martorii unui moment fascinant: nasterea unui scriitor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalul unui psihopat
Cartea Jurnalul unui psihopat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalul unui psihopat - Venedikt Erofeev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Isaac Newton - James Gleick Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
James Gleick
37,05 lei
Diplomati Germani La Bucuresti, 1937-1944. Din Memoriile Dr. Rolf Pusch, Atasat De Legatie, si Dr. Gerhard Stelzer, Consilier De Legatie - PUSCH Rolf, STELZER Gerhard, Trad. STURDZA Ileana, SCARLAT Cristian Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
PUSCH Rolf, STELZER Gerhard, Trad. ST...
13,41 lei
Sensul vietii (Memorii I) - Nicolae Breban Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Nicolae Breban
21,37 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica