Jurnalul Perlei Orientului

Jurnalul Perlei Orientului - Maureen Lindley
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalul Perlei Orientului
Comanda acum "Jurnalul Perlei Orientului - Maureen Lindley" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Un roman de debut uluitor, Jurnalul Perlei Orientului are in centru povestea unei eroine asiatice de la inceputul secolului XX, una dintre acele femei aventuroase, fascinante, pentru care lumea nu poate fi decit libera si interesanta. Perla Orientului, eroina romanului, este fiica printului Su si a celei de a patra concubine ale sale. Inca de copil are o fire mult prea independenta ca sa se poata supune vietii stricte a unei familii din China secolului XX. Intr-una din zile, nefasta, este surprinsa de una dintre surorile vitrege in timp ce trage cu ochiul din spatele unui paravan, observind fascinata cum tatal face dragoste cu una dintre servitoare, o chinezoaica cu picioa­rele strins infasurate, dupa traditie, ca sa arate mai mici si mai senzuale, ca o floare de lotus. Drept pedeapsa, Perla Orientului este trimisa departe de casa, sa fie crescuta in sinul unei familii japoneze, rude indepartate ale printului Su. Este o lume noua si incin­tatoare pentru ea, caci are intr-adevar mai multa libertate si ocazia sa-si formeze o educatie. Treptat, insa, pe masura ce se apropie de virsta adolescentei, descopera ca Japonia este o lume condusa de barbati, in care o femeie respectabila n-are de ales decit sa se inchida pe vecie in apartamentele familiei si sa se supuna dorintelor sotului ei, suportind, adeseori, singuratatea. Iar o femeie nerespectabila, ca sa aiba sansa de a cunoaste lumea si a gindi cu mintea ei, trebuie sa se supuna dorintelor tuturor barbatilor, indiferent cit de pline de cruzime. Desigur, atita timp cit e frumoasa si dorita. Perla Orientului va alege, urmindu-si firea nestapinita si imaginatia bogata, cea de-a doua cale.

?O poveste exotica, despre o viata condamnata la promiscuitate sexuala, dependenta de opiu si, peste toate, o decadenta imbelsugare... Un debut promitator.? ( Mail on Sunday )
? Jurnalul Perlei Orientului demonstreaza faptul ca realitatea poate fi mai absurda decit fictiunea. O carte esentiala si o lectura incintatoare.? ( Harper?s Bazaar )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalul Perlei Orientului
Cartea Jurnalul Perlei Orientului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalul Perlei Orientului - Maureen Lindley" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iubirea Din Nou - Philippe Forest Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Philippe Forest
17,01 lei
Drumul spre inalta societate - John Braine Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
John Braine
17,10 lei
Rosu Coral - Sveva Casati Modignani Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Sveva Casati Modignani
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste