Jurnalele lui Carrie

Jurnalele lui Carrie - Candace Bushnell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurnalele lui Carrie
  • Autor: Candace Bushnell
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-2137-8
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 348
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Jurnalele lui Carrie - Candace Bushnell" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.  

Jurnalele lui Carrie urmaresc adolescenta plina de peri­petii a lui Carrie Bradshaw, indragita eroina din serialul Totul despre sex, intorcindu-se in timp pina la ultimii ani de liceu. Carrie este cea mai mare dintre cele trei fete neastimparate ale unui vaduv si locuieste in ora­selul Castlebury din Connecticut, unde viseaza sa ajunga scriitoare si sa traiasca intr-o buna zi la New York. Viata de liceu este extrem de palpitanta, fiind condimen­tata de rivalitati intre clici si competitii acerbe intre adolescentele aflate in cautarea marii iubiri. Lucrurile se complica si mai mult cind fermecatorul Sebastian Kydd, la care rivnesc toate fetele din oras, se transfera la Liceul Castlebury. Nostima, inteligenta si mereu plina de surprize, Carrie reuseste sa-l cucereasca pe Sebastian, insa pastrarea cuceririi sale se dovedeste cumplit de dificila, mai ales cind cea mai buna prietena e dispusa s-o tradeze pentru a-i fura iubitul. Jurnalele lui Carrie este o carte despre maturizare, prietenie si iubire, scrisa in maniera degajata si ingenioasa cu care Candace Bushnell si-a obisnuit cititorii.  

"Carrie Bradshaw e un personaj exemplar si, de-a lungul anilor, oamenii m-au intrebat cum a facut primii pasi in viata. E o fata care evolueaza, care vrea mai mult si care simte nevoia sa-si gaseasca singura drumul in lume. Mi-am dorit intotdeauna sa scriu o poveste a maturizarii, care sa aiba drept personaj o tinara ce vrea cu orice chip sa traiasca la New York. Si cine altcineva ar fi mai potrivit sa se imbarce in aceasta calatorie decit Carrie Bradshaw?" ( Candace Bushnell)

"Cu mult umor si inteligenta, Carrie istoriseste palpitantele peripetii ale ultimului an petrecut la un mic liceu din Connecticut." ( Publishers Weekly)

"Prin Jurnalele lui Carrie, Candace Bushnell tinteste la ceva ambitios: sa puna in scena un alt capitol din povestea unui personaj indragit, care sta pe propriile picioare." ( Entertainment Weekly)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurnalele lui Carrie
Cartea Jurnalele lui Carrie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurnalele lui Carrie - Candace Bushnell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fetele din Riad - Rajaa al-Sanea Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Rajaa al-Sanea
31,30 lei
Julieta - Anne Fortier Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Anne Fortier
36,05 lei
Pepenasul - Marian Keyes Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Marian Keyes
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit