Java fara mistere - ghid pentru autodidacti

Java fara mistere - ghid pentru autodidacti - Jim Keogh
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJava fara mistere - ghid pentru autodidacti
Comanda acum "Java fara mistere - ghid pentru autodidacti - Jim Keogh" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
In sfarsit, puteti invata sa scrieti rapid programe Java functionale si bine proiectate. Va veti distra in timp ce veti deprinde conceptele limbajului de programare Java, care va vor ajuta sa scrieti programe Java robuste. Acest ghid uimitor va pune la dispozitie instructiuni pas cu pas, in termeni accesibili si usor de inteles, cu o multime de exemple.Mai intai veti invata ce este si cum functioneaza un program pentru calculator, apoi veti vedea cat de usor si de simplu este sa scrieti instructiuni Java. In continuare, veti aprofunda elementele de baza ale limbajului, veti descoperi rolul expresiilor si al instructiunilor, veti afla ce sunt matricele si clasele, cum se face tratarea exceptiilor si ce inseamna JDBC. Incluzand un set de intrebari recapitulative la sfarsitul fiecarui capitol, precum si un examen final, aceasta carte va va ajuta sa rulati programe Java mai repede decat v-ati putea imagina.Destul de simpla pentru un incepator, dar suficient de profunda pentru un utilizator avansat, Java fara mistere este calea cea mai scurta catre stapanirea limbajului Java.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Java fara mistere - ghid pentru autodidacti
Cartea Java fara mistere - ghid pentru autodidacti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Java fara mistere - ghid pentru autodidacti - Jim Keogh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sisteme CAD/CAM algoritmi si programe CAD-T - Nicolae-Valentin Ivan Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Nicolae-Valentin Ivan
8,07 lei
Initiere in Borland Delphi - Elena Toader, Camelia Berceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Elena Toader, Camelia Berceanu
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ProgramareCarti recomandate din categoria Programare