Iubire 13 / Love 13

Iubire 13 / Love 13 - Marius Chivu (coord.)
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIubire 13 / Love 13
Comanda acum "Iubire 13 / Love 13 - Marius Chivu (coord.)" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"Totul a inceput cu o cutie de carton prafuita in care Radu Dumitriu a dat peste filmul foto in a carui obscuritate dormitau cele 13 diapozitive ale seriei poveste de dragoste realizate de regretatul pictor Ion Dumitriu inca din 1972. Ideea unui album cu aceste imagini inedite a venit de la sine, dar Radu nu este citusi de putin tipul conventional. Nu stiu cum de s-a gindit la mine, cert e ca ne-am trezit intr-o cafenea imaginindu-ne, impreuna, aceasta carte-album in fel si chip. Pina la urma, ideea de a invita 13 scriitori si artisti sa scrie fiecare cite o foarte scurta povestire de dragoste ni s-a parut cea mai simpatica. Lui Ion Dumitriu insusi i-ar fi placut, data fiind prietenia lui speciala cu optzecistii.

Aceste 13 povestiri de buzunar aduc noroc chiar si cititorilor cu prejudecati & superstitii. In rest, iubirile vin si pleaca prin e-mail sau printr-o scrisoare scrisa de mina, cu un telefon sau un trailer, printr-un manuscris de roman, printr-un vis sau printr-o ruga... Trebuie doar citite."     (Marius Chivu)

Semneaza: Mimi Branescu, Gianina Carbunariu, Marius Chivu, Andrei Codrescu, Radu Cosasu, Matei Florian, Hanno Hoffer, Radu Paraschivescu, Razvan Petrescu, Simona Popescu, Ana Maria Sandu, Alex Leo Serban, Catalin Stefanescu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iubire 13 / Love 13
Cartea Iubire 13 / Love 13 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iubire 13 / Love 13 - Marius Chivu (coord.)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alhambra - Whashington Irving Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Whashington Irving
14,18 lei
Nebunie in familie - William Saroyan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
William Saroyan
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri