Italiana rapida

Italiana rapida - Alessandra Chiodelli
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roItaliana rapida
Comanda acum "Italiana rapida - Alessandra Chiodelli" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Se spune ca "graba strica treaba". Si, de cele mai multe ori, vorbele astea se si adeveresc. Nu insa si atunci cand, chiar daca esti grabit, iti faci treaba cu... metoda. Si chiar daca este vorba, ca acum, de LIMBA ITALIANA, iar tu habar nu ai "cu ce se mananca asa ceva". Stim, vacanta in strainatate bate la usa sau, cine stie, de-abia astepti sa te vezi cu partenerii straini, la ei acasa, pentru a pune la cale vreo afacere infloritoare. Pentru situatiile astea, dar si pentru celelalte, pe care le stii tu mai bine, iti intindem acum o mana de ajutor.
Da, grabeste-te, dar fa-o, cum ziceam, cu metoda, cu aceea recomandata de ITALIANA RAPIDA, care-ti garanteaza insusirea limbii asa, aproape pe nesimtite, intr-un manual concis, destinat celor ca tine, cu prea putin timp liber la dispozitie pentru a-l dedica unui studiu sistematic, cu precizari gramaticale, vocabular de baza, exercitii si observatii (SECTIUNEA A) si douazeci de lectii, cu un vocabular organizat tematic (hrana, locuinta, transport, sanatate) si alte exercitii (SECTIUNEA B). O trecere in revista a principalelor probleme gramaticale (Sinteza gramaticala), tabele tematice cu elemente lexicale de baza si un vocabular italian-roman, respectiv roman-italian din completarea volumul, il fac chiar de neinlocuit pentru cei grabiti sa inregistreze progrese in stapanirea limbii italiene, poate chiar... de pus neaparat in valiza!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Italiana rapida
Cartea Italiana rapida in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Italiana rapida - Alessandra Chiodelli" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Italiana tematica - Stefano Albertini, Anna Sgobbi Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Italiana
Stefano Albertini, Anna Sgobbi
18,74 lei
Gramatica limbii italiene - Geta Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Italiana
Geta Popescu
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba ItalianaCarti recomandate din categoria Limba Italiana