Istorii pierdute

Istorii pierdute - Joel Levy
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstorii pierdute
Comanda acum "Istorii pierdute - Joel Levy" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
In ungherele intunecate ale istoriei zac numeroase comori nedescoperite. Ingropate de nisipurile si valurile vremii, au lasat in urma doar legende si mituri care ademenesc echipe intregi de arheologi si vanatori de comori, obsedati sa le scoata la lumina.
In Istorii pierdute , Joel Levy cerceteaza unele dintre cele mai mari mistere al omenirii. Ce s-a intamplat cu Biblioteca din Alexandria? Ce este si unde se afla Sfantul Graal? A existat vreodata orasul El Dorado? Vom gasi candva operele disparute ale lui Aristotel si Shakespeare? Unde se afla locurile de odihna vesnica ale multor personalitati, de la Gengis Han pana la Amelia Earhart? Trecand in revista diverse legende si teorii emise de-a lungul timpului, Joel Levy desparte cu abilitate adevarul de mit si precizeaza daca vom avea sau nu vreodata sansa dezvaluirii acestor mistere.

Joel Levy este un scriitor pasionat de istorie si paranormal, autor al mai multor carti, printre care Reallz Useful ? istoria si stiinta lucrurilor de zi cu zi; Kiss Guide to the Unexplained ? un manual de initiere in secrete si enigme din istorie, din fenomenele paranormale si supranaturale; Scam: Secrets of the Con Artist ? o privire din interior in lumea si istoria marilor escroci si a metodelor lor; si Fabulous creatures - despre creaturile fantastice din mitologie si folclor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istorii pierdute
Cartea Istorii pierdute in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istorii pierdute - Joel Levy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incursiune in lumea subterana - Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Emil Strainu
33,25 lei
Fiinta, ingeri, martori - Calatorii Atemporali Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Calatorii Atemporali
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational