Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2

Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2 - Alain Manevy, Pierre Nouaille, Jean Renald
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria Secreta A Kremlinului - Vol 2
Comanda acum "Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2 - Alain Manevy, Pierre Nouaille, Jean Renald" de pe libraria ishop la pretul de 21,96 lei
Descriere carte:

Procesele de la Moscova reprezinta una dintre cotiturile decisive din politica lui Stalin. Oare de ce a vrut sa-si elimine principalii tovarasi de lupta? Cum au ajuns ei sa faca niste marturii in intregime inventate? Care a fost mecanismul acestor procese care au provocat disparitia unei mari parti din elita revolutionara si militara sovietica? Vom putea citi continutul acestui dosar umilitor si zdrobitor.

Sa fi disparut Stalin in luna iunie 1941 dupa atacul lui Hitler impotriva Uniunii Sovietice? Fusese sau nu tinut la curent, in special de catre spionii lui, despre intentiile agresive ale Fuhrerului? A fost luat pe nepregatite si implicit depasit de brutalitatea evenimentelor? Ca sa intelegem mai bine aceasta problema, trebuie sa ne intoarcem cu doi ani in urma, in momentul surprinzatorului pact germano-sovietic semnat in luna august 1939, spre marea uimire a occidentalilor.

Cum a murit Beria, personaj de temut, seful suprem al politiei sovietice, care asculta orbeste de Stalin, fiind vinovat pentru toate masacrele comandate de acesta? Se impune totusi o intrebare: a fost Beria principalul responsabil pentru epurarile sangeroase si moartea a milioane de oameni considerati opozanti ai politicii staliniste?



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2
Cartea Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria Secreta A Kremlinului - Vol 2 - Alain Manevy, Pierre Nouaille, Jean Renald" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Romanii in sec. XIX-XX - Ioan Bulei Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Ioan Bulei
56,90 lei
Clientii lu' Tanti Varvara - Stelian Tanase Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Stelian Tanase
40,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie