Istoria Romei - Editie cartonata

Istoria Romei  -  Editie cartonata - M. Cary, H. Scullard
Pret: 142,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria Romei  -  Editie cartonata
Comanda acum "Istoria Romei  -  Editie cartonata - M. Cary, H. Scullard" de pe libraria ishop la pretul de 142,40 lei
Descriere carte:
Aceasta lucrare de acum clasica despre istoria Romei intentioneaza sa ofere o ampla trecere in revista a istoriei romane pana la inceputul Evului Mediu, in cuprinsul unui singur volum. Subiectul ei il reprezinta un sistem politic si o civilizatie care au durat o mie de ani si au cuprins in cele din urma intregul bazin al Mediteranei si Europa Occidentala.
In cuprinsul cartii exista numeroase harti si fotografii, care acopera aproape in intregime istoria romana. In plus, lucrarea are peste doua mii de note, care ne ofera informatii pretioase despre stadiul cercetarilor in domeniu, precum si o bibliografie extrem de generoasa. Exista si o cronologie detaliata a perioadei, o lista a imparatilor si genealogiile celor mai importante familii ale republicii romane.

Pentru cei care studiaza aceasta perioada pentru prima oara, dar si pentru publicul larg, cartea ofera cel mai cuprinzator si mai accesibil ghid al intregii istorii romane.

?o realizare unica de acest gen; o sinteza desavarsita izvorata in urma parcurgerii unei cantitati impresionante de material documentar. Lucrarea trateaza aspectele politice, militare, sociale si culturale ale civilizatiei romane, pe parcursul unui intreg mileniu.

Kleio

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria Romei  -  Editie cartonata
Cartea Istoria Romei  -  Editie cartonata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria Romei - Editie cartonata - M. Cary, H. Scullard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regina mama Elena - Lee Arthur Gould Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Lee Arthur Gould
21,60 lei
Dosarele Securitatii. Studii de caz - Carmen Chivu-Duta, Mihai Albu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Carmen Chivu-Duta, Mihai Albu
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria romanilorCarti recomandate din categoria Istoria romanilor