Istoria Imperiului bizantin

Istoria Imperiului bizantin - A. A. Vasiliev
Pret: 70,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria Imperiului bizantin
  • Autor: A. A. Vasiliev
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Hors Collection
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-46-0791-4
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 800
  • Format carte: 160 x 235
Comanda acum "Istoria Imperiului bizantin - A. A. Vasiliev" de pe libraria ishop la pretul de 70,30 lei
Descriere carte:
Studiu introductiv de Ionut-Alexandru Tudorie   Scrisa de unul dintre cei mai reputati bizantinologi ai secolului XX, lucrarea urmareste in desfasurarea ei o istorie ce se intinde de la domnia lui Constantin cel Mare pina la cucerirea Constantinopolului de catre Mahomed al II-lea. Abordarea complexa adoptata de Vasiliev ? autorul prezentind si comentind nu doar evenimentele politice si militare, ci si relatiile comerciale, viata religioasa si realizarile culturale ? face din Istoria Imperiului bizantin cel mai cuprinzator studiu din acest domeniu. Dincolo de bogatia informatiei si acuratetea analizei, cititorul poate contempla spectacolul fascinant al unei mari civilizatii.  

?Analiza istoriei bizantine a lui Vasiliev este unica in domeniu. E completa, incluzind o prezentare a literaturii si artei pentru fiecare perioada discutata, in timp ce toate celelalte lucrari de acest gen, chiar si cele mai recente, fie sunt conditionate de timp, fie neglijeaza unele aspecte ale civilizatiei orientale? Aceasta recunoscuta si apreciata Istorie a Imperiului bizantin nu mai are nevoie de nicio recomandare. Redactata initial in limba rusa, a fost tradusa in engleza, franceza, spaniola si turca. A fost intotdeauna preferata de studenti.? ( The Catholic Historical Review)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria Imperiului bizantin
Cartea Istoria Imperiului bizantin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria Imperiului bizantin - A. A. Vasiliev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secrete Ale Istoriei - Autor: Joel LEVY Trad. FRATILA Rodica Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Autor: Joel LEVY Trad. FRATILA Rodica
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie