Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta

Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta - Vladimir Tismaneanu
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIrepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta
Comanda acum "Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta - Vladimir Tismaneanu" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
?Liberalismul modern, cu al sau respect pentru proprietatea privata si pentru drepturile individului, este fundamentul, cimentul integrator al unei societati deschise. A recladi politicul intr-o directie europeana, a accepta sincronizarea cu lumea occidentala inseamna a iesi din aceasta periferie a atavismelor, pe cat de orgolioase, pe atat de nocive.?
Vladimir Tismaneanu

?Niciodata incheiata definitiv, constructia democratica se nutreste din energia intelectuala si morala a civismului republican. Activarea unui instinct al memoriei colective este doar una dintre mizele documentului citit de seful de stat. Interogarea zonelor de umbra invita la un tip de asumare etica plasat in contra unui curent dominant postcomunist. Caci Raportul Comisiei Prezidentiale este parte din arhitectura unei Romanii care va fi.?
Ioan Stanomir

?Reeditarea volumului Irepetabilul trecut al politologului romano-american Vladimir Tismaneanu (aparuta initial in anul 1994 la editura Albatros) este in sine un eveniment, o restituire necesara in contextul dezbaterii asupra condamnarii regimului comunist si asupra redefinirii democratiei din Romania, in conditiile asumarii trecutului si a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.?
Bogdan Cristian Iacob


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta
Cartea Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Irepetabilul trecut - Editia a II-a revazuta - Vladimir Tismaneanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mitologia stiintifica a comunismului - Lucian Boia Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Lucian Boia
22,50 lei
Stat si viata privata in regimurile comuniste - Cosmin Budeanca (coordonator), Florentin Olteanu (coord. ) Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Cosmin Budeanca (coordonator), Floren...
37,95 lei
Staulul Si Sirena - Cristian Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Cristian Preda
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ComunismCarti recomandate din categoria Comunism