Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore

Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore - Alison Balter
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore
Comanda acum "Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore - Alison Balter" de pe libraria ishop la pretul de 62,13 lei
Descriere carte:
"Esti dintre aceia pe care calculatorul reuseste inca sa-i mai intimideze? N-au izbutit sa te convinga pana acum sa te apropii cu ceva mai mult curaj de "masinaria" asta nici sfaturile si incurajarile prietenilor? Ei, dar la cate stie sa faca, parca ti-ar fi de folos, nu-i asa? Pai, cred ca ti se intampla toate astea fiindca n-ai dat peste cartile seriei INVATA SINGUR ... IN 24 DE ORE".
Pornind de la zero, rapid, in 24 de lectii de cate o ora, in care cunostintele cele noi se sprijina pe cele dobandite in ora precedenta, si asa, starnindu-ti mereu un zambet, cu cate o poanta bine plasata, cat sa capeti si tu mai multa incredere, cartile seriei (Microsoft Office: Access 2003, Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, Word 2003, Microsoft Windows XP) te vor familiariza cu elementele esentiale ale aplicatiilor. Fiecare dintre cele 60 de minute petrecut in tovarasia "teoriilor", dar si a "temelor" capitolului, te vor face mai increzator atunci cand, la ora urmatoare, te vei aseza in fata tastaturii si, cu timpul, mai eficient in tot ceea ce lucrezi in fiecare zi ... cu calculatorul, vezi bine!

"Baze de date? Hm ... Cu ce s-or mai manca si astea? Da' or fi bune la ceva?" Sunt sigur ca intrebari ca astea te-au framantat si "te-au bagat la idei" cand ai auzit cu ce se ocupa Access-ul asta. Pai, asta ar fi si unul dintre motivele pentru care si Alison Balter s-a apucat sa scrie cartea asta, ca sa nu mai dai tu din colt in colt. Nu ca n-ar mai fi facut-o si inainte. Ca a si scris vreo cinci la numar, si inca cu ce talent! Asa a si ajuns sa i se duca vestea de mic "papa al Access"-ului. Asta in particular, fiindca, in general, calculatoarele si stiinta acestora sunt, de departe, pasiunile vietii ei. Si mai conduce si o firma, "InfoTechnology Partners, Inc.", de consultanta in calculatoare, atestata "Microsoft" (asa cum, ca instructor profesionist, este si doamna Balter), printre ai carei clienti se afla numai "nume mari din business" (Shell Oil, Accenture, Northrop, US Drug Enforcement Administration, Prudential Insurance, Transamerica Insurance, Fox Broadcasting sau US Navy). Ce mai, profesional vorbind, doamna Balter e ocupata pana peste cap. Cu toate astea, in tot ce face e generozitatea intruchipata, un lucru de care ai sa te convingi cat de curand, pornind cu ea alaturi pe calea deslusirii "dedesubturilor Access"-ului, si asta in nu mai mult de 24 de ore.
Dupa o sectiune in care ti se ofera o privire de ansamblu atat asupra bazelor de date relationale, cat si asupra Access-ului, in care vei invata toate tipurile de operatii valide in acest soft si vei putea arunca o privire in Microsoft Access, dar si intr-o multime de componente ale bazelor de date, urmeaza o parte mai cu "miez", in care sa deprinzi aptitudinile necesare lucrului cu bazele de date existente, tabele, interogari, formulare si rapoarte, comenzile necesare pentru a face fata unor sarcini atat de importante. Vine la rand partea mai interesanta a cartii, cea in care iti faci curaj si te incumeti sa-ti creezi propria baza de date cu obiecte, cu sau fara ajutorul unui utilitar automat, sa creezi tabele si sa stabilesti relatii si, in sfarsit, sa construiesti interogari, formulare si rapoarte. Ca sa nu-ti mai spun ca vei ajunge sa deprinzi si automatizarea bazei asteia de date, folosindu-te de macrocomenzi.
Daca esti insa dintre cei avansati in utilizarea Access-ului si poate ca te-ai plictisit pana acum, e momentul sa ciulesti urechile, caci doamna Balter are sa-ti ofere si tie, "avansatule", cate ceva in sectiunea urmatoare, cate ceva "mai consistent", desigur, vorbindu-ti despre proiectare (tehnici avansate pentru tabele, interogari, formulare si rapoarte) si facandu-te, nici mai mult, nici mai putin decat "Zmeul Zmeilor" in facilitatile oferite de Access.
In sfarsit, ultima parte a cartii or sa te "potopeasca" temele suplimentare, asta asa, fiindca tot prinsesei gustul (al Access-ului, vezi bine). Dar "si mai" in sfarsit, ultima ora a "zilei Access" te va ajuta sa faci ultimele retusuri la baza de date pe care te chinuiai s-o construiesti, desi, la cate sfaturi ai avut parte de la doamna Balter, numai de chin nu se poate spune c-a fost vorba. Nu-i asa ca a inceput deja sa-ti placa? Ei, stiam eu! Cum altfel, cu asa un profesor! Si-ai sa vezi ca, oricat de aiurea ti s-ar parea acum, in scurta vreme ai sa incepi sa dai si tu sfaturi altora, asa, ca in cartea asta (solutii rapide, scurtaturi, informatii folositoare si interesante, facilitand intelegerea celorlalti, trimitand la invataturi mai vechi, si atentionand asupra pasilor gresiti si a consecintelor acestora).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore
Cartea Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invata singur Microsoft Office Access 2003 in 24 de ore - Alison Balter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Excel prin exemple - Silvia Curteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Silvia Curteanu
28,45 lei
Microsoft Frontpage 2003 Pentru Incepatori - KETTEL Jennifer Ackerman , CHASE Kate J. Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
KETTEL Jennifer Ackerman , CHASE Kate...
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office