Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi

Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi - John Shand
Pret: 3,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi
Comanda acum "Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi - John Shand" de pe libraria ishop la pretul de 3,60 lei
Descriere carte:
Fiecare ganditor important beneficiaza, in lucrarea lui John Shand, de o biografie concisa si de o prezentare a ideilor sale, precum si de o bibliografie cuprinzatoare in chip de ghid pentru aprofundarea lecturilor. Fiecare capitol este clar si lamuritor, rezumand intreaga traditie occidentala in metafizica sau teoria cunoasterii, ca o demonstratie a ideii ca filosofia este "probabil cea mai mare aventura a spiritului".
Comentariile la obiect ale autorului releva, de pilda, deosebirile filosofice si teologice dintre Sfantul Augustin, Toma din Aquino si Ockham, evolutia rationalismului, empirismul britanic, idealismul german sau noile cai deschise de B. Russell, J.-P. Sartre ori A.J. Ayer. Lucrarea este utila celor cu o cunoastere filosofica sumara, dar se adreseaza si celor familiarizati cu domeniul gandirii, intrucat este o valoroasa sursa de orientare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi
Cartea Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere in filosofia occidentala. Filosofie si filosofi - John Shand" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata lui Don Quijote si Sancho - De Unamuno Miguel Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
De Unamuno Miguel
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie