Introducere in Dreptul contractelor profesionale

Introducere in Dreptul contractelor profesionale - Piperea Gheorghe
Pret: 42,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere in Dreptul contractelor profesionale
Comanda acum "Introducere in Dreptul contractelor profesionale - Piperea Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 42,65 lei
Descriere carte:
Prin repetabilitate si continuitate, dreptul creat de profesionisti prin semnarea si executarea contractelor este mai stabil decat legea ?.

La randul sau, contractul, ca si legea si sistemul judiciar, in ansamblu, poate fi manipulat. Contractul poate fi instrumentul abuzului, poate da o aparenta de legalitate intereselor meschine, fraudei, profitului ilicit etc. si poate "cimenta" inegalitatile sociale si economice. Aplicand echitatea in formarea, executarea, interpretarea sau revizuirea contractului, manipularea negativa a dreptului prin contracte poate fi inlaturata si, in locul manipularii contractuale, se poate instaura justitia contractuala. In acest scop pozitiv, legiuitorul poate declara nule unele clauze in contracte sau contractul in intregul sau, intrucat contravin ordinii publice sau bunelor moravuri, iar judecatorul poate anula total sau partial contractul, ori il poate reconstrui pentru a corecta dezechilibrul contractual sau pentru a (re)concilia interesele partilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere in Dreptul contractelor profesionale
Cartea Introducere in Dreptul contractelor profesionale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere in Dreptul contractelor profesionale - Piperea Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept comercial. Volumul II - Piperea Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Piperea Gheorghe
56,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial