Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi

Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi - Groza Lulu Ionel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere In Medicina Legala Pentru Juristi
Comanda acum "Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi - Groza Lulu Ionel" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:
Structurata astfel încât problemele medico-legale sa fie cât mai bine întelese si însusite nu numai de catre studentii facultatilor de drept, ci si de catre juristii practicieni, lucrarea urmareste aplicarea principiilor si metodologiei stiintelor medicale în domeniul juridic, precum si evaluarea problemelor medicale aparute în practica judiciara.
Prima parte a lucrarii prezinta elementele teoretice ale medicinii legale, continând informatiile generale, de principiu, din acest domeniu.
Element de noutate în doctrina româneasca, Partea a II-a – Actele de expertiza medico-legala – cuprinde informatii necesare atât pentru corecta întocmire a actelor procedurale adresate institutiilor medico-legale, cât si pentru justa apreciere a calitatii lucrarilor medico-legale solicitate.

 



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi
Cartea Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere In Medicina Legala Pentru Juristi - Groza Lulu Ionel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gravitatia si Universul - Turcu Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Turcu Vasile
16,35 lei
Farmacocinetica si Interactiunile Medicamentoase Metabolice - Leucuta Sorin E., Vlase Laurian Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Leucuta Sorin E., Vlase Laurian
26,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Invatamant superiorCarti recomandate din categoria Invatamant superior