Introducere In Filosofie

Introducere In Filosofie - EARLE William James, Trad. OPRISAN Florenta
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere In Filosofie
Comanda acum "Introducere In Filosofie - EARLE William James, Trad. OPRISAN Florenta" de pe libraria ishop la pretul de 12,51 lei
Descriere carte:
Cartea este destinata fie ca manual, cuprinzand o tratare succinta a problemelor de baza ale filosofiei, fie ca o completare a cursurilor Introducere ?n Filosofie, Elemente de Filosofie, Probleme de Filosofie, pentru care constituie si un ghid independent. Mai putin orientata catre discipline ca Istoria filosofiei sau Logica, cartea ia totusi ?n dezbatere unele concepte asociate, a caror definire este absolut necesara ?ntr-un context de integrare pluridisciplinara. Fiecare capitol ofera o privire generala a principalelor domenii filosofice, constituindu-se ?ntr-o baza teoretica pentru conceperea unor cursuri care sa beneficieze de abordari metodologice variate si sa asigure parcurgerea ritmica a materiei. Pentru o ?nsusire comprehensiva, la sfarsitul fiecarui capitol a fost atasat un aparat de note bibliografice. Mai mult decat simpla definire a unor termeni, glosarul final cuprinde termeni strict specializati din toate ramurile filosofiei. Termenii-cheie au fost scosi ?n evidenta, ?n asa fel ?ncat sa focalizeze atentia la o prima lecturare, apoi sa faciliteze revizuirea materialului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere In Filosofie
Cartea Introducere In Filosofie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere In Filosofie - EARLE William James, Trad. OPRISAN Florenta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aventurile imaginii - Gilbert Durand Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Gilbert Durand
0,00 lei
Usa interzisa - Liiceanu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Liiceanu Gabriel
28,80 lei
Calatorii in lumea de dincolo - Ioan Petru Culianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Ioan Petru Culianu
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie