Intreprindere. Management. Profit

Intreprindere. Management. Profit - Cornescu Viorel, Druica Elena
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntreprindere. Management. Profit
Comanda acum "Intreprindere. Management. Profit - Cornescu Viorel, Druica Elena" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Abordarea profitului, a mecanismelor de obtinere si maximizare a lui, prezinta interes atat pentru specialisti teoreticieni cat si pentru practicieni. Modul accesibil de tratare a problemelor face ca lucrarea sa fie usor de citit chiar si de nespecialisti, venind in sprijinul atingerii a doua scopuri importante:
-         formarea unei culturi generale pe segmentul care vizeaza intreprinderea si profitul
-         pentru acei cititori deja familiarizati cu aspectele mai simple ale problematicii tratate, completeaza o serie de cunostinte teoretice care isi pot gasi ulterior aplicabilitate printr-o abordare pe baze stiintifice a activitatii practice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intreprindere. Management. Profit
Cartea Intreprindere. Management. Profit in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intreprindere. Management. Profit - Cornescu Viorel, Druica Elena" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 12 Elemente ale Managementului Performant - Rodd Wagner & James K. Harter, Ph.d Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Rodd Wagner & James K. Harter, Ph.d
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management