Intrebarea suprema

Intrebarea suprema - Fred Reichheld
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntrebarea suprema
Comanda acum "Intrebarea suprema - Fred Reichheld" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
Cercetarile recente arata clar ca profiturile substantiale din vanzari se fac atunci cand cumparatorii sunt multumiti.Ei te recomanda cu caldura si altora si,culmea,se dovedeste ca sunt mult mai convingatori decat toate campaniile tale de marketing si decat toate strategiile la care ai putea sa apelezi.Atat timp cat ei sunt convinsi de de loialitatea ta,iti devin aliati si te vor sustine pentru a-ti atinge obiectivul financiar.De cate ori un client se simte inselat,tratat necorespunzator,ignorat sau fortat el nu numai ca pleaca,ci si denigreaza reputatia firmei.Iar cand reputatia iti este distrusa,se slabeste si increderea clientilor existenti.Nu uita ca nemultumirea,dezamagirea si frustrarea se transmit mult mai repede si mai usor decat incantarea si satisfactia.

Aceasta carte descrie modul in care poti obtine o crestere financiara autentica prin dezvoltarea unei retele de clienti care sa-ti fie devotati si sa impartaseasca tuturor prietenilor su cunoscutilor parerea excelenta pe care o au despre serviciile sau produsele tale.Regula de aur dupa care se ghideaza cei care folosesc informatiile din aceasta carte este:Trateaza-i pe ceilalti asa cum ti-ai dori tu sa fii tratat.Sau:Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.

Companiile care au folosit in premiera noul sistem de loializare a clientilor au ajuns la un nivel cu mult superior competitorilor de pe piata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intrebarea suprema
Cartea Intrebarea suprema in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intrebarea suprema - Fred Reichheld" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa invingi obiectiile clientilor - Aguilar Michael Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Aguilar Michael
28,40 lei
Abilitati de comunicare - Allan Pease, Barbara Pease Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Allan Pease, Barbara Pease
13,30 lei
Pozitionarea, Lupta pentru un loc in mintea ta - Al Ries, Jack Trout Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Al Ries, Jack Trout
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate