Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple

Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple - Michael Moritz
Pret: 46,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple
  • Autor: Michael Moritz
  • Editura: Editura Publica
  • Colectia: Co-Lectia de Antreprenoriat
  • Categoria: Management
  • ISBN: 978-973-1931-80-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 464
  • Format carte: 14,5 x 20,5 cm
Comanda acum "Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple - Michael Moritz" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:

Intoarcerea in micul regat este prima biografie autorizata a companiei Apple. Michael Moritz isi poarta cititorii in intimitatea copilariei lui Steve Jobs si Steve Wozniak, parcurgand impreuna cu cei doi perioada in care acestia au renuntat la facultate si au fondat Apple in anul 1976. O istorie fascinanta care incepe din anii 1980 ajungand pana in zilele noastre cand Apple este recunoscuta drept compania care a schimbat lumea in care traim.

O lectura obligatorie pentru toti cei care detin un gadget Apple si nu numai, Intoarcerea in micul regat este singura carte care explica cum cei doi Steve, Jobs si Wozniak, au transformat Apple in cea mai inovatoare si valoroasa companie din lume.

Aceasta este o poveste despre trecut si prezent. Si, ca toate povestile de succes, ilustreaza triumful vointei umane. Viitorul incepe acum. Nicio companie din domeniul tehnologic nu a fost capabila sa produca in mod constant bunuri destinate pietei de consum pentru o perioada de jumatate de secol.

Pentru Apple se pune in mod inevitabil intrebarea: Ce urmeaza? Poate continua sa repete performantele trecute? Acest organism va continua sa gandeasca si sa actioneze diferit?

Date fiind temerile pentru sanatatea lui Steve Jobs, cine i-ar putea urma omului ale carui identitate si destin sunt atat de strans legate de companie? Cum va reusi Apple sa evite soarta SONY dupa retragerea lui Akio Morita?



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple
Cartea Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intoarcerea in micul regat. Steve Jobs si istoria companiei Apple - Michael Moritz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum se formeaza lideri ca Jack Welch -  Stephen H. Baum , Dave Conti Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Stephen H. Baum , Dave Conti
27,55 lei
Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace - Stephen R. Covey Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Stephen R. Covey
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management