Internet ghid complet de utilizare

Internet ghid complet de utilizare  - Linda Bird
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInternet ghid complet de utilizare
  • Autor: Linda Bird
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Internet
  • ISBN: 973-135-244-2
  • An aparitie: 2004
  • Numar de pagini: 560
  • Format carte: 16,5 x 23,5 cm
Comanda acum "Internet ghid complet de utilizare  - Linda Bird" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Scrisa intr-un stil clar si lipsit de pretiozitati, aceasta carte acopera toate informatiile pe care un utilizator ar trebui sa le dobandeasca despre Internet si prezinta informatii cat se poate de actuale.

INTREBARI SI EXERCITII CARE SE REFERA LA SITUATII REALE: acestea ajuta cititorii sa-si intipareasca conceptele acumulate si sa le aplice in moduri noi. Cititorii trebuie sa sintetizeze aceste cunostinte, iar efectuarea activitatilor duc la perfectionarea abilitatii lor de lucru cu internetul/Web-ul.

SUBIECTE "FIERBINTI": problemele de confidentialitate si de securitate sunt extrem de importante pentru utilizatorii de Internet si de aceea sunt acoperite in profunzime in aceasta carte, atat sub forma de text narativ, cat si sub forma casetelor de text Avertizare, si a exercitiilor din setul Spionajul: Probleme de protectie a datelor cu caracter personal si de securitate de la sfarsitul fiecarui capitol.

ACTUALITATE: Internetul se modifica in fiecare zi, asa ca prezenta intr-o carte a celor mai actuale site-uri Web, probleme si informatii, cel putin la momentul publicarii este un factor important in educatia cititorilor, interesati care pot astfel sa primeasca cele mai actuale date. APLICATII PRACTICE: Activitatile practice de pe parcursul acestei carti ajuta cititorii sa-si "cimenteze" cunostintele acumulate prin citirea textului si le permite lucrul independent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Internet ghid complet de utilizare
Cartea Internet ghid complet de utilizare  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Internet ghid complet de utilizare - Linda Bird" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul Despre Hackeri - Ioana Vasiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Ioana Vasiu
9,32 lei
Revolutia hamsterilor Cum sa gestionati mesajele de e-mail inainte ca ele sa va gestioneze -  Mike Song , Vicki Halsey , Tim Burress Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Mike Song , Vicki Halsey , Tim Burress
14,25 lei
Tot ce trebuie sa stii despre Internet - Traian Anghel Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Traian Anghel
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InternetCarti recomandate din categoria Internet