Inregistrarile audio si audio-video

Inregistrarile audio si audio-video - Petre Adrian , Catalin Grigoras
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInregistrarile audio si audio-video
Comanda acum "Inregistrarile audio si audio-video - Petre Adrian , Catalin Grigoras" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Valorificand lucrarea Inregistrarile audio si audio-video, mijloace de proba in procesul penal, tiparita de editura C.H. Beck in anul 2008, coautorii  Adrian Petre si dr.ing. Catalin Grigoras isi propun sa trateze detaliat locul detinut in cadrul sistemului probator de inregistrarile audio si video si de realizare a expertizei judiciare in materie.
Prima parte a  monografiei a suportat completari in ceea ce priveste aspecte rezultate din jurisprudenta CEDO, precum si unele consideratii referitoare la redimensionarea acestor mijloace de proba in conceptia redactorilor noului Proiect al Codului de procedura penala. Partea a doua a lucrarii abordeaza problematica de mare actualitate a expertizei judiciare in materie, expunand  specialistilor din domeniul dreptului si nu numai,  obiectivele expertizelor (stabilirea autenticitatii, imbunatatirea calitatii imaginilor, analiza persoanelor si a altor detalii, stabilirea locatiei si datei unei imagini, reconditionarea suportului magnetic sau digital pe care se afla imaginea) cu trimiteri punctuale la numeroase exemple practice, referindu-se, printre altele si la noul rol pe care expertul autorizat este chemat sa-l joace in economia normativului Uniunii Europene sau in viziunea Proiectului Codului de procedura penala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inregistrarile audio si audio-video
Cartea Inregistrarile audio si audio-video in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inregistrarile audio si audio-video - Petre Adrian , Catalin Grigoras" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eroarea in dreptul penal - Bogdan Sergiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Bogdan Sergiu
20,00 lei
Infractiuni de coruptie si infractiuni privind piata de capital - Dorin Ciuncan, Sorin Corlateanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Dorin Ciuncan, Sorin Corlateanu
20,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal