Initiere in autocontrol

Initiere in autocontrol - Dan Seracu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInitiere in autocontrol
Comanda acum "Initiere in autocontrol - Dan Seracu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Iti recomand ca atunci cand iei lucrarea aceasta pentru prima oara in mana, sa o citesti de la un capat la celalalt ca pe un roman stintifico-fantastic.Lasa apoi o saptamana -doua sa se cristalizeze in minte cele citite , apoi reia doar paragraful 12 (fara subcapitolele urmatoare 12.1 si celelalte). Dupa inca o saptamana, incepe cu primul paragraf. (...) Inca o observatie :metoda aceasta este foarte versatila ; vei vedea ca,practicand-o, o vei modifica de la o zi la alta. Asta deoarece un rezultat bun astazi este punctul de plecare pentru maine. Si inca o observatie : fata de alte tehnici de meditatie , cum ar fi practicarea exercitiilor yoga fara invatator , ori cu un guru necorespunzator, aici nu exista pericolul accidentelor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Initiere in autocontrol
Cartea Initiere in autocontrol in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Initiere in autocontrol - Dan Seracu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia jocurilor video - Serge Tisseron, In colab. Cu Isabelle Gravillon Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Serge Tisseron, In colab. Cu Isabelle...
23,75 lei
Cum sa pastrezi iubirea partenerului - Al. Raducanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Al. Raducanu
8,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata