Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011)

Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011) - Mihail Bulgakov
Pret: 14,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011)
Comanda acum "Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011) - Mihail Bulgakov" de pe libraria ishop la pretul de 14,20 lei
Descriere carte:
Protagonistul nuvelei Inima de ciine, un profesor vizionar, incearca imposibilul: transplanteaza creierul unui barbat in trupul unui ciine. Animalul evolueaza spectaculos si devine omul revolutionar pe dos: un proletar lenes, betiv, lipsit de orice urma a idealului care i-a dat viata. Ideile nobile ale profesorului se naruie, ca o reprezentare a contextului istoric al Rusiei revolutionare a anilor ?20 din secolul trecut. Parca pentru a intregi aceasta metafora a imposibilitatii, Insemnari pe mansete dezvolta imaginea vietii scriitorului in Rusia proaspat reformata: in haosul novator, un tinar scriitor se angajeaza intr-o institutie literara, careia incearca sa-i dea o identitate. Eforturile sale se pierd insa in labirintul birocratic, iar sperantele tinarului vor disparea odata cu locul pe care incearca in zadar sa-l schimbe.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011)
Cartea Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inima de ciine. Insemnari pe mansete (Editia 2011) - Mihail Bulgakov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalul unui scandal - Zoe Heller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Zoe Heller
28,45 lei
Limitele magiei - Graham Joyce Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Graham Joyce
28,50 lei
Cinci ore cu Mario - Miguel Delibes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Miguel Delibes
21,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala