Inima de cerneala

Inima de cerneala - Cornelia Funke
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInima de cerneala
  • Autor: Cornelia Funke
  • Editura: Trei
  • Colectia: Fiction Connection
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 978-973-707-156-6
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 560
  • Format carte:
Comanda acum "Inima de cerneala - Cornelia Funke" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Scriitoarea germana Cornelia Funke (n.1958) este autoarea de carti pentru copii cea mai titrata la ora actuala, concurata poate numai de J.K. Rowling. Ca si aceasta, a fost inclusa in lista celor o suta de personalitati cu cea mai mare influenta din lume. Printre cele 40 de romane publicate, traduse in 30 de limbi si devenite rapid bestselleruri, se numara Micul varcolac (1996), Calaretul dragonului (1997), Igraine Fara-frica (1998), Stapanul hotilor (2000, publicat si de Editura Trei in anul 2004). Cartile ei au fost distinse cu premii de prestigiu in Germania, Austria si Statele Unite (New York Times Notable Book of the Year, Preis der Jury der jungen Leser, Booksense Award, Die Bremer Besten, France Prix Livres en tete etc.), au fost reprezentate pe scena, dramatizate pentru emisiuni radiofonice si ecranizate.
Inima de cerneala (distinsa cu 12 premii internationale) este primul volum dintr-o trilogie, a carei ultima parte a aparut anul acesta. Este un roman in care cotidianul se imbina cu fantasticul, iar aventurile eroilor, desfasurate pe viata si pe moarte, ii tin cu rasuflarea taiata atat pe copii, cat si pe adulti. Mai presus de orice este vorba de insasi lumea cartii, care intretine legaturi nevazute si misterioase cu universul cotidian, caci pe de-o parte, personajele ies din carte, participand la viata de zi cu zi, pe de alta parte, oamenii intra in carte, urmandu-si fiecare destinul harazit.
Inima de cerneala ridica problema responsabilitatii autorului fata de personajele sale, care pot aduce binele sau raul in lume. Trilogia este ecranizata in momentul de fata la Hollywood si se anunta a fi un succes la fel de rasunator ca Harry Potter.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inima de cerneala
Cartea Inima de cerneala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inima de cerneala - Cornelia Funke" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa-ti dresezi dragonul  - Cressida Cowell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Cressida Cowell
21,37 lei
Clasa A - Robert Muchamore Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Robert Muchamore
42,66 lei
Spartacus  - Raffaello Giovagnoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Raffaello Giovagnoli
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura