Infectia cu virusul citomegalic

Infectia cu virusul citomegalic - Victoria Arama
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInfectia cu virusul citomegalic
Comanda acum "Infectia cu virusul citomegalic - Victoria Arama" de pe libraria ishop la pretul de 67,31 lei
Descriere carte:
Monografia sintetizeaza cunostintele acumulate in literatura de specialitate pana la nivelul anului 2010, in domeniul epidemiologiei, patogeniei, diagnosticului, terapiei si profilaxiei infectiei cu CMV. Este redactata dintr-o perspectiva multidisciplinara si intr-un mod cat mai didactic, fiind structurata in capitole distincte, cu iconografie si bibliografie proprii. Lucrarea contine recomandarile celor mai recente ghiduri internationale pentru diagnosticul, tratamentul si profilaxia CMV la gravide, la pacientii cu transplante medulare si la pacientii cu infectie HIV. In final sunt prezentate rezultatele unui grant de cercetare desfasurat in Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, intre 2006-2009, cu tema: Evaluarea tehnicilor de biologie moleculara in diagnosticul infectiei CMV si a rolului viremiei CMV in progresia infectiei HIV la pacientii aflati sub HAART, sub coordonarea Acad. Prof. Dr. A. Streinu Cercel.

Cuprins: Herpesvirusurile umane. Clasificare actuala si caractere generale. Istoricul infectiei cu citomegalovirus. Particularitati virusologice si imunologice ale CMV. Patogenia infectiei CMV. Epidemiologia infectiei CMV. Tablourile clinice ale infectiei CMV. Diagnosticul de laborator al infectiei CMV. Tratamentul infectiei CMV. Profilaxia infectiei CMV. Evaluarea tehnicilor de biologie moleculara in diagnosticul infectiei CMV si a rolului viremiei CMV in progresia infectiei HIV la pacientii aflati sub HAART ? raport final de cercetare la granitul CNCSIS tip A, Nr. 848/2006

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Infectia cu virusul citomegalic
Cartea Infectia cu virusul citomegalic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Infectia cu virusul citomegalic - Victoria Arama" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Astmul - Roy Ridgway Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Roy Ridgway
11,87 lei
Biologia celulara a cancerului - Corneliu Dorin Olinici Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Corneliu Dorin Olinici
54,88 lei
Hepatitele  - J.-F. Quaranta, B. Reboulot, J.-P. Cassuto Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
J.-F. Quaranta, B. Reboulot, J.-P. Ca...
8,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana