Indrazneste sa castigi

Indrazneste sa castigi - J. Canfield, M. V. Hansen
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndrazneste sa castigi
Comanda acum "Indrazneste sa castigi - J. Canfield, M. V. Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
In adancul inimilor noastre stim ca am putea face orice, daca pur si simplu am indrazni. Singurul lucru care ne impiedica este teama. Teama de esec, de a face o impresie proasta, de a-i incurca pe ceilalti, de a nu ne ridica la standardele altora sau ale noastre, de a claca, ori chiar teama de succes. Ea este o piedica serioasa in calea actiunii, astfel ca ramanem mereu blocati, asteptand sa ne salveze si sa ne ajute ceva sau cineva pentru a rezolva orice problema. Suntem mereu dependenti de o persoana, de circumstante, cand in realitate fiecare dintre noi are puterea de a infrunta viata cu acel curaj care ne poate aduce tot ceea ce ne dorim.
Indrazneste sa castigi! este cartea care iti va da impulsul sa actionezi in loc sa eziti, sa spui ceea ce trebuie atunci cand esti tentat sa taci si sa preiei initiativa in loc sa lasi pe oricine altcineva sa actioneze in locul tau. Iti va dovedi ca nu este suficient sa ai aspiratii si visuri, ci ca detii cu adevarat potentialul sa le atingi si sa le implinesti, obtinand rezultate uimitoare. Jack Canfield si Mark Victor Hansen, autorii bestsellerului Factorul Aladdin si ai seriei de succes Supa de pui pentru suflet, ofera publicului o noua carte care ne invata cum sa gandim ca niste invingatori si sa credem in ceea ce putem deveni.

Succesul te asteapta, trebuie doar sa INDRAZNESTI SA CASTIGI!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indrazneste sa castigi
Cartea Indrazneste sa castigi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indrazneste sa castigi - J. Canfield, M. V. Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum Sa-ti Ruinezi Viata - Ben Stein Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ben Stein
19,00 lei
In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Loehr, Tony Schwartz
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala