Incursiune in homeopatie

Incursiune in homeopatie - Emmanuel Ducot
Pret: 3,79 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIncursiune in homeopatie
Comanda acum "Incursiune in homeopatie - Emmanuel Ducot" de pe libraria ishop la pretul de 3,79 lei
Descriere carte:
In momentul in care poluarea, in toate formele sale, ameninta echilibrul planetei si pe cel al locuitorilor ei, homeopatia ne propune o metoda terapeutica individualizata, lipsita de agresivitate, netoxica si economica. Aceasta medicina miraculoasa, veche de doua secole, este din ce in ce mai actuala si suscita in rindul publicului larg si al medicilor un interes din ce in ce mai mare.

Cuprins: Ce este homeopatia? ? Locul homeopatiei in cadrul medicinei actuale ? Practica in homeopatie ? Tratamentul homeopatic al celor mai frecvente maladii ? Trusa homeopatica familiala de baza (Remedii in dilutie de 7 CH)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Incursiune in homeopatie
Cartea Incursiune in homeopatie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Incursiune in homeopatie - Emmanuel Ducot" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lamaia izvor de sanatate si energie - Werner Meidinger Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Werner Meidinger
8,55 lei
ULEIURILE ESENTIALE - AROMATERAPIA - HUARD, Danielle Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
HUARD, Danielle
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative