In iad toate becurile sint arse

In iad toate becurile sint arse - Dan Lungu
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn iad toate becurile sint arse
  • Autor: Dan Lungu
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Fiction Ltd
  • Categoria: Literatura romana
  • ISBN: 978-973-46-1852-1
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "In iad toate becurile sint arse - Dan Lungu" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Dupa Cum sa uiti o femeie , neasteptat prin tema abordata, Dan Lungu vine cu o noua poveste surprinzatoare, o scriitura diferita si un subiect neconventional.  

Victor, protagonist al romanului, traieste cu senzatia acuta ca isi supravietuieste propriei tinereti. Dupa copilarie si adolescenta, virste pe care le suprapune, retrospectiv, cu cea mai buna perioada a vietii, are sentimentul ca prezentul se deruleaza din inertie. Indeplineste o munca bizara, nesatisfacatoare, la care se adauga obsesia ca propria sotie, vesela Veronica, se transformase in timp intr-o femeie care ii seamana perfect, dar care nu mai pastreaza nimic din sarmul si visurile fetiscanei cu care se insurase. In derapajele sale evazioniste, memoria ii proiecteaza mereu filmul trecutului, cind, alaturi de gasca de colegi de liceu, totul avea sens si savoare. Scenele din adolescenta, rememorate in limbaj colocvial-argotic, se deruleaza in ritm alert si debordeaza de umor uneori licentios. Prezentul isi are insa propria contributie la naratiune. Intr-o zi, in preajma Craciunului, Victor intilneste un barbat care vorbeste o limba stranie, insotit de Nana, traducatoarea sa. Alaturi de acestia, intra intr-o aventura ce i-ar putea schimba viata. Desigur, totul depinde de el...

?Dan Lungu trebuie citit de urgenta.? ( Lire )  

?Dan Lungu si-a facut intrarea in literatura internationala cu o proza copios-satirica de cea mai buna calitate.? ( Wiener Zeitung )  

?Sub condeiul lui Dan Lungu, drama vireaza mereu spre comedie si flirteaza cu farsa sociala. Pentru amaraciunile dragostei, autorul are drept leac un ton acid, stapinind in egala masura si critica sociala.? ( Page des libraires )  

?Dan Lungu ne prezinta cu mult talent cum isi cauta romanii identitatea in Europa. Plin de sarm si de umor, ne arata cum se petrece acest lucru la nivelul vietii concrete. Totodata, cu o limba extrem de nuantata si plina de verva, patrunde dincolo de suprafata lucrurilor exterioare, pina la sentimente si vise care nu apartin doar compatriotilor sai, ci si noua...? ( Berliner Zeitung )  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In iad toate becurile sint arse
Cartea In iad toate becurile sint arse in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In iad toate becurile sint arse - Dan Lungu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Benzi desenate - Adrian Chivu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adrian Chivu
17,10 lei
Irezistibil - Dan Coman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dan Coman
21,80 lei
Mutilare - Dan Stanca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dan Stanca
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana