In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica

In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica - Vasile Voiculescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica
Comanda acum "In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica - Vasile Voiculescu" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"Este prima trasatura de care trebuie sa tinem seama in orice incercare de analiza a universului spiritual al scriitorului: convingerea neclintita intr-o prezenta de nedefinit, de neexplicat, dar incontestabila. O convingere care poate cunoastemomente de fervoare simomente de apatie, momente de tacere inghetata saumomente de extaz, dar care nu e niciodata pusa la indoiala sau negata. Voiculescu e nascut cu harul credintei, componenta genetica a spiritului sau. Formele dogmatice sau rituale in care isi exprima credinta sint variabile istorice.
O alta caracteristica, mai greu de acceptat pentru cei nedaruiti cu capacitatea de a avea experiente similare, consta intr-o inzestrare nativa cu o forma speciala de bioenergie, superioara mediei." (Roxana Sorescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica
Cartea In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica - Vasile Voiculescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O sa ne mai vedem - Stelian Tabaras Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stelian Tabaras
13,49 lei
Unde Incepe noaptea - Sergiu Dan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Sergiu Dan
25,89 lei
Calatorul - Ion Cretu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ion Cretu
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana