Impreuna

Impreuna - Anna Gavalda
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImpreuna
Comanda acum "Impreuna - Anna Gavalda" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Traducere si note de Iustina Croitoru. Impreuna a fost unul dintre cele mai mari succese ale momentului in Franta anului 2004, aflat pe listele de bestselleruri din Europa. La numai citeva luni de la aparitie, drepturile de traducere au fost achizitionate in treizeci si sase de tari. Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an. In roman apar patru personaje principale: un tinar aristocrat, o tinara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun si care ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Un roman care se citeste pe nerasuflate datorita stilului direct si alert, vietile celor patru angrenind o adevarata radiografie a Parisului contemporan. In presa franceza, Impreuna este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste. Romanul Impreuna este ecranizat de celebrul regizor francez Claude Berri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Impreuna
Cartea Impreuna in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Impreuna - Anna Gavalda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
LE BETEAU IVRE/ CORABIA BEATA - RIMBAUD, Arthur Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
RIMBAUD, Arthur
14,25 lei
Salasul viermelui alb - Bram Stoker Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Bram Stoker
6,63 lei
Capesius, farmacistul de la Auschwitz - Dieter Schlesak Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Dieter Schlesak
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala