Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie?

Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie? - Dr. Dominique Barbier
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie?
Comanda acum "Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie? - Dr. Dominique Barbier" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Fiind adesea un obiect de controverse din partea cercetatorilor si a clinicienilor, depresia este pentru multi un rau misterios. Frecvent nerecunoscuta sau ascunsa, ea apare uneori chiar ca ceva rusinos, semn de slabiciune si provocator de formule lapidare precum: ?N-ai decat sa faci si tu un efort" sau ?Nu mai fi asa de ipohondru".
[?]
Aceasta lucrare se adreseaza unui cititor nespecialist care doreste sa inteleaga mai bine ce este depresia sau aceluia care vrea sa-l ajute pe vreunul dintre apropiatii sai aflat in suferinta. Desigur, el va afla aici incursiuni in domeniul cunostintelor actuale ale stiintei. Insa ele vor fi cat mai reduse cu putinta, iar singurul lor scop va fi acela de a-l familiariza cu informatii care nu sunt intotdeauna usor accesibile, dar pe care este adesea necesar sa le cunoastem pentru a ne ingriji sau pentru a fi un aliat te-rapeutic al depresivului si, mai mult chiar, pentru a-l face sa inteleaga deciziile medicale.

Dominique Barbier este psihiatru si psihanalist, presedintele Asociatiei Nationale de Cercetari in psihiatrie din Franta.

Cuprins:
Multumiri

1. Gesturile care ne tradeaza
2. Indicatori ai dominantei
3. Indicatori ai supunerii
4. Indicatori care apar in conversatii
5. In arena politica
6. Salutul
7. Gesturi regale
8. Indicatori ai anxietatii
9. Gesturi cu tenta sexuala
10. Indicatori ai minciunii
11. Gesturi imprumutate de la straini
12. Gesturi ale fumatorilor
13. Cum ne dam de gol

Note

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie?
Cartea Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iesirea din depresie. Medicamente sau psihoterapie? - Dr. Dominique Barbier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Terapii scurte de grup. Comportamente si ilustrari clinice - Jose Guimon, Beatrice Weber-Rouget Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Jose Guimon, Beatrice Weber-Rouget
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie