Idolii forului

Idolii forului  - Sorin Adam Matei, Mona Momescu
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIdolii forului
Comanda acum "Idolii forului  - Sorin Adam Matei, Mona Momescu" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Volumul reuneste opiniile a cincisprezece tineri eseisti care incearca sa explice de ce pare Romania blocata intr-un model cultural revolut, punand in discutie rolul intelectualilor nostri publici cu formatie enciclopedica in societatea actuala.

Autorii pleaca de la ideea ca in Romania , ca si in societatile paramoderne, intelectualul public fara o anume specializare isi face iluzia - si publicul ii acorda uneori credit - ca este capabil sa ofere modele sociale. O privire atenta, din tot atatea unghiuri cati autori sunt, ofera cititorului invitatia la dialog despre rolul si viitorul intelectualitatii romanesti, comportamentul acesteia, valorile pe care trebuie sa le promoveze, contributia la formarea unor noi generatii de tineri. Eseistii pledeaza pentru o clasa de mijloc a spiritului dominata de intelectualii specialisti in diverse domenii de activitate si nu pentru intelectualii elitisti, a caror parada pentru cultura de tip enciclopedic, eclectica, sterila nu ofera solutii. Tonul decent, critica ideilor si a mentalitatilor si nu a persoanelor fac din acest volum de eseuri un model de reflectie asupra modului cum trebuie dezbatute problemele Romaniei actuale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Idolii forului
Cartea Idolii forului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Idolii forului - Sorin Adam Matei, Mona Momescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Publicitate si societate - Bernard Cathelat Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Bernard Cathelat
0,00 lei
Initiere in filosofia contemporana - Vasile Macoviciuc Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Vasile Macoviciuc
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie