Ideile nu costa

Ideile nu costa - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIdeile nu costa
Comanda acum "Ideile nu costa - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder" de pe libraria ishop la pretul de 11,31 lei
Descriere carte:

O companie care afirma ca ia in serios ideile noi e o firma care trebuie sa tina seama de gandirea angajatilor. Reciproc, daca vad ca sunt luati in considerare, si acestia vor tine cont de problemele firmei. De ce e important ca angajatilor sa le pese de ceea ce nu merge la locul lor de munca? Pentru ca, de cele mai multe ori, tocmai ei pot gasi cel mai usor solutiile.

Cartea de fata prezinta un model de program corporatist, structurat pe etape de la inspirarea pana la implementarea ideilor. Metodele autorului descriu felul in care se poate crea un mediu de lucru care sa stimuleze generarea de idei noi, sa faciliteze drumul acestora spre nivelurile ierarhice superioare si sa concretizeze aplicarea lor in munca de zi cu zi. Teoriile autorilor se fundamenteaza pe cercetarea a 300 de organizatii din 17 tari.

Volumul Ideile nu costa contine observatii remarcabile, precum: "ideile se inabusa in fasa, daca promotorul lor se gandeste mai mult la recompense decat la aplicarea ideii in sine" sau "ideile marunte sunt mai valoroase decat ideile marete, pentru ca cele mici sunt destinate imbunatatirii continue a unui lucru care deja functioneaza, spre deosebire de cele care vor sa revolutioneze munca si care sunt mai greu aplicabile".

Dr. Alan G. Robinson a consiliat mai mult de o suta de companii din douasprezece tari, in ceea ce priveste imbunatatirea performantei lor creative. Este, de asemenea, profesor si autor premiat. Cartea sa, Corporate Creativity: How Innovation and Improvement Actually Happen (scrisa impreuna cu Sam Stern), a fost tradusa in treisprezece limbi si a fost declarata "cartea anului" de catre Academy of Human Resources Management. Dr. Robinson preda in prezent la Isenberg School of Management, University of Massachusetts. A obtinut doctoratul in matematica aplicata la Johns Hopkins University si are studii de master in matematica la University of Cambridge, Marea Britanie. Dr. Dean M. Schroeder este un lider experimentat al transformarilor organizationale strategice si doctor in management strategic la Carlson School, University of Minnesota. A pus bazele a doua companii, a coordonat revirimentul altor doua firme si a activat in calitate de consultant pentru multe echipe din America de Nord, Europa si Asia, care au initiat schimbari organizationale. Dr. Schroeder a activat timp de cinci ani in comitetul de examinare al Malcom Baldrige National Quality Awards si face parte din comitetul director al American Creativity Association. In prezent, este decan asociat si director al programelor de management la Valparaiso University.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ideile nu costa
Cartea Ideile nu costa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ideile nu costa - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Chaotics. Managementul si marketingul in era tubulentelor - Philip Kotler, John A. Caslione Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Philip Kotler, John A. Caslione
52,00 lei
Cum sa reducem stresul - Tim Hindle Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Tim Hindle
18,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management