Ideea Craciunului si Taina eului

Ideea Craciunului si Taina eului - Rudolf Steiner
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIdeea Craciunului si Taina eului
Comanda acum "Ideea Craciunului si Taina eului - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Pentru cititorii nascuti in secolul al XX-lea, obisnuiti sa vada in sarbatorle Craciunului numai povestea duioasa a Copilului Sfant nascut in ieslea incalzita de suflul animalelor domestice, in care il viziteaza atat pastorii cat si cei trei regi-magi de la Rasarit, lectura conferintelor tinute de Rudolf Steiner cu prilejul Sfintei Sarbatori in diferiti ani, dintre care o parte sunt reunite in volumul de fata, trebuie sa trezeasca o vie uimire. Ele ne dezvaluie faptul ca aceasta sarbatoare de baza a crestinismului este un punct de rezonanta cu intreg trecutul omului, de la caderea lui Adam in pacat pana la Evenimentul de pe Golgota, si cu misiunea omenirii pentru evolutia viitoare a Pamantului pana la sfarsitul zilelor.
Lectura acestor conferinte contribuie, pentru cel ce are cunostintele de baza ale stiintei spiritului, la inaltarea spiritual-sufleteasca proprie si la deschiderea de noi perspective in intelegerea si orientarea vietii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ideea Craciunului si Taina eului
Cartea Ideea Craciunului si Taina eului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ideea Craciunului si Taina eului - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric