Hotarele romanismului in date

Hotarele romanismului in date - Dan Petre
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHotarele romanismului in date
Comanda acum "Hotarele romanismului in date - Dan Petre" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Studierea istoriei unei tari sub cele mai diferite aspecte reprezinta pentru orice cercetator o provocare cu el insusi, descoperirile trecutului fiind tot atatea invataminte pentru prezent si mai cu seama pentru viitor. Aceasta, cu atat mai mult atunci cand se cerceteaza evolutia hotarelor unui stat, strans legata de insasi devenirea lui istorica. Fara indoiala, ca un interes aparte are, pentru orice iubitor al trecutului, cunoasterea evolutiei hotarelor spatiului in care ne-am format ca popor si in care ne-am dus intreaga noastra viata istorica, in care traim si pe care il transmitem generatiilor viitoare. Abordarea unui asemenea subiect trebuie privita, asadar, cu interes si cu admiratie. Cu interes pentru subiectul ales si modalitatea de abordare, cu admiratie pentru greutatea deprinderii de a duce la bun sfarsit un asemenea subiect. Va oferim o lucrare originala ca subiect si mod de abordare, interesanta si utila, care A? suntem siguri A? va sta pe masa tuturor celor care doresc sa stie care au fost hotarele initiale ale stramosilor nostri, cum au evoluat ele in timp, ce evenimente interne si internationale au stat la baza modificarii lor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hotarele romanismului in date
Cartea Hotarele romanismului in date in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hotarele romanismului in date - Dan Petre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regele nebun - Greg King Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Greg King
20,71 lei
Ordinea mondiala dupa leninism - Vladimir Tismaneanu, Marc Morje Howard, Rudra Sil (editori) Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Vladimir Tismaneanu, Marc Morje Howar...
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie