HRANA VIE. O speranta pentru fiecare

HRANA VIE. O speranta pentru fiecare - Ernst Gunter
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHRANA VIE. O speranta pentru fiecare
Comanda acum "HRANA VIE. O speranta pentru fiecare - Ernst Gunter" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:

Hrana vie poate ajuta in tratarea cancerului.
Bolile civilizatiei apar la om in special pe calea alimentatiei si se pot vindeca numai pe aceeasi cale, printr-o alimentatie corecta.

Alimentele nefierte pot contribui la vindecarea sau ameliorarea multor boli ale civilizatiei. Pana in prezent, medicii si pacientii au avut multe rezultate pozitive aplicand terapia cu cruditati, in special in cazul bolilor cronice ca reumatismul, diabetul, bolile de piele, bolile aparatului cardio-vascular, cancerul sau scleroza multipla.

Numeroase studii, activitatea de multi ani a medicilor de specialitate si experientele pozitive ale multor oameni confirma faptul ca, alaturi de alte masuri, consumul de cruditati reprezinta o importanta terapie de baza. Nicio alta terapie nu poate influenta atat de profund metabolismul ca terapia nutritionala.

Cartea Hrana vie ofera acces usor la principiile de baza ale alimentatiei naturiste. Ernst Gnter dovedeste ca cruditatile previn imbolnavirea organismului si vindeca numeroase maladii, inclusiv cancerul. Cartea contine concluziile autorului despre alimentele sanatoase si nesanatoase, retete de hrana vie si numeroase sfaturi menite sa aduca un plus calitatii vietii si sa vindece problemele de sanatate.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre HRANA VIE. O speranta pentru fiecare
Cartea HRANA VIE. O speranta pentru fiecare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "HRANA VIE. O speranta pentru fiecare - Ernst Gunter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare - Patrick Holford, Dr. James Braly Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Patrick Holford, Dr. James Braly
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie