Gramatica limbii spaniole

Gramatica limbii spaniole - Dan Munteanu, Constantin Duhaneanu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGramatica limbii spaniole
Comanda acum "Gramatica limbii spaniole - Dan Munteanu, Constantin Duhaneanu" de pe libraria ishop la pretul de 25,89 lei
Descriere carte:
Gramatica conceputa de Dan Munteanu si Constantin Duhaneanu este dedicata cu precadere elevilor invatamantului preuniversitar, care studiaza limba spaniola, dar poate fi utilizata, cu tot atata profit, de toti cei care se incumeta pe calea aprofundarii si cizelarii cunostintelor de limba spaniola.
Lucrarea prezinta notiunile gramaticale de baza ale limbii, urmarind traseul elemente generale de fonetica si ortografie-regulile referitoare la formarea categoriilor gramaticale (morfologia)-imbinarea cuvintelor in propozitii si a propozitiilor in fraze (sintaxa), pe parcursul caruia explicatiile teoretice, expuse pe intelesul tuturor (recurgand frecvent la comparatii cu structura gramaticala a limbii romane), sunt insotite la tot pasul de numeroase exemplificari si exercitii, de diferite grade de dificultate (pentru cele mai multe dintre ele fiind furnizate si solutiile), asigurand fixarea cunostintelor dobandite.

DESPRE AUTORI

Dan Munteanu - doctor in filologie, specialitatea lingvistica romanica, conferentiind in cadrul universitatilor din Oviedo si Las Palmas (cursuri de limba si literatura romana, de lingvistica romanica si iberoromanica, de analiza lingvistica de texte spaniole - lingvistica textuala), traducator din literatura hispanica si autor de volume de lingvistica cu caracter didactic (metode de invatare a limbii spaniole, ghiduri de conversatie, dictionare, gramatici si culegeri de exercitii), a carui activitate si-a aflat de-a lungul timpului o recunoastere in distinctiile acordate de Academia Mexicana pentru lingvistica hispanica, Ministerul de Cultura din Spania si Uniunea Scriitorilor din Romania (pentru traduceri).
Constantin Duhaneanu - specialist in lingvistica spaniola si un promotor al limbii spaniole in Romania, pionier al conceperii de metode de asimilare a limbii spaniole, de dictionare si lucrari de gramatica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gramatica limbii spaniole
Cartea Gramatica limbii spaniole in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gramatica limbii spaniole - Dan Munteanu, Constantin Duhaneanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spaniola pentru incepatori cu CD audio - Susana Chiabrando s.a. Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Spaniola
Susana Chiabrando s.a.
46,60 lei
El Espanol en serio. Curs practic de limba spaniola - Gustavo-Adolfo Loria-Rivel Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Spaniola
Gustavo-Adolfo Loria-Rivel
13,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba SpaniolaCarti recomandate din categoria Limba Spaniola