Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor

Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor - Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor
Comanda acum "Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor - Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Primul ghid gastronomic al Moldovei de peste Prut aparut in Romania! - 165 de retete moldovenesti traditionale si contemporane - Mancaruri savuroase cu influente rusesti, ucrainene, tatarasti, azere, armenesti, gruzine, polone, letone etc.
BONUS: Corespondente gastronomice cu 121 de vinuri din podgoriile dintre Prut si Nistru.

Jeni Romanciuc (n. 1965) este originara dintr-un loc pitoresc din Republica Moldova - satul Panasesti de langa Manastirea Capriana. A deprins arta bucatelor alese de la mama sa, o desavarsita gospodina. Dupa 1990, s-a stabilit, impreuna cu sotul Arcadi (un virtuos al saslakului si nu numai) si cu cei doi fii, in Romania, langa Bucuresti.

Dan-Silviu Boerescu (n. 1963) conduce editia romana a revistei PLAYBOY inca de la infiintare (1999), este scriitor si a publicat 13 volume (critica literara, eseuri, antologii, traduceri). In colectia Lifestyle, pe care o coordoneaza, mai semneaza Ghidul vinurilor 2008, Cartea vinurilor dulci si Istoria erotica a micului dejun.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor
Cartea Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gradina Imperiului. 165 de retete din Basarabia tuturor aromelor - Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Produse romanesti din carne - Gheorghe Mencinicopschi Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Gheorghe Mencinicopschi
43,70 lei
Bucate arabe - George Grigore Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
George Grigore
6,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie