Ghidul fetelor obraznice

Ghidul fetelor obraznice - Tara Palmer-Tomkinson, Sharon Marshall
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul fetelor obraznice
Comanda acum "Ghidul fetelor obraznice - Tara Palmer-Tomkinson, Sharon Marshall" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
OBRAZNICA, ~nice, adj. (Adesea substantivat) 1. Plina de neastampar, neascultatoare, revoltatoare, nerusinata, indrazneata; 2. Genul de fata care mereu se distreaza cu adevarat. - Obraz + suf. ~nic.

Sa fii draguta nu e chiar atat de dragut.
Viata e muuuuult mai buna cand esti obraznica!

Era o vreme cand credeam ca viata e o porcarie. Barbatii ne-au frant inimile, am lucrat pentru niste veritabili porci, ne-am ingrasat, cu toti paparazzi  pe urmele noastre. Ajunsesem in cel mai crunt declin. Ba chiar purtam pantofi fara toc.

Dar, doua victime s-au transformat in doua scorpii: am devenit obraznice!

Am reusit sa gasim o solutie sa chiulim saptamani la rand, iar seful sa continue sa creada ca suntem adevarate eroine. Am aflat cum sa facem ca viata noastra amoroasa sa fie mult mai buna decat a colegilor nostri de apartament. Am invatat tehnica perfecta a dezbracarii, care sa ii convinga pe noii nostri iubiti ca nu suntem chiar lipsite de sani.

Adio, Domnisoara Corectitudine. Bine te-am gasit, Domnisoara Sexi!

Nici nu ne mai amintim cum e sa fii buna si draguta. Si adevarul e ca ne descurcam foarte bine. La fel puteti face si voi.
E momentul sa invatati trucurile. Citind aceasta carte, veti deveni, oficial, membre ale clubului fetelor obraznice. O sa va invatam cum puteti profita de tot ce viata azvarle spre voi. Si cum sa intoarceti spatele celor care o merita. Vrem sa ramaneti sus, pe tocuri ucigase.

Haideti, fetelor... E timpul sa fiti superobraznice!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul fetelor obraznice
Cartea Ghidul fetelor obraznice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul fetelor obraznice - Tara Palmer-Tomkinson, Sharon Marshall" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
FLORI DE PRIMAVARA IN LEGENDE - Nicoleta Coatu (ingrijire Editie) Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Nicoleta Coatu (ingrijire Editie)
4,66 lei
Mituri si legende ale Romei antice - Rosa Agizza Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Rosa Agizza
31,25 lei
Cum s-agati un star de cinema - Kristin Harmel Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Kristin Harmel
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica