Ghidul Cronologic Al Stiintelor

Ghidul Cronologic Al Stiintelor - OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DAMASCHIN Niculita
Pret: 17,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul Cronologic Al Stiintelor
Comanda acum "Ghidul Cronologic Al Stiintelor - OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DAMASCHIN Niculita" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Conceputa ca un ghid concis si complet al evolutiei stiintei si tehnologiei, incepand cu descoperirea focului si pana in era informaticii, cartea este o micro-enciclopedie exhaustiva a tuturor disciplinelor stiintifice majore: biologie, chimie, fizica, stiinte naturale, matematica, inginerie, medicina, agricultura, economie, lingvistica si informatica. Lucrarea mentioneaza in ordine cronologica, incepand cu anul 2500 i. H., principalele inventii, experimente esuate, dispute stiintifice, insistand asupra rolului jucat de acestea in soarta umanitatii. De milioane de ani povestea continua sa se scrie, urmand un ciclu evolutiv universal si dezvaluind o istorie plina de meandre si sinuozitati. Un spatiu amplu este rezervat perioadei cuprinse intre secolele XVI si XVII, cand savanti precum Copernic, Galileo Galilei si Francis Bacon au marcat o revolutie radicala in abordarea stiintifica. Dar lucrarea zaboveste si asupra altor secvente semnificative ale istoriei progresului omenirii: raspandirea popoarelor din Africa, folosirea uneltelor primitive, domesticirea animalelor, fabricarea hartiei, matasii si a prafului de pusca, descoperirea pentru prima data, de catre chinezi, a astrului ce avea sa primeasca numele de Cometa Halley, elaborarea, de catre indieni, a unui sistem numeric ce a fost preluat de arabi si mai apoi s-a raspandit in Europa. Scrisa intr-un stil agreabil, cartea dezvaluie o panorama accesibila a evolutiei omenirii din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul Cronologic Al Stiintelor
Cartea Ghidul Cronologic Al Stiintelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul Cronologic Al Stiintelor - OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DAMASCHIN Niculita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum vad eu lumea - Albert Einstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Albert Einstein
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica