Ghid de terapeutica psihiatrica

Ghid de terapeutica psihiatrica - David Taylor, Carol Paton, Robert Kewin
Pret: 41,42 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de terapeutica psihiatrica
Comanda acum "Ghid de terapeutica psihiatrica - David Taylor, Carol Paton, Robert Kewin" de pe libraria ishop la pretul de 41,42 lei
Descriere carte:
Prezentare: Scopul principal al ?Recomandarilor de prescriere Maudsley?, lucrare aflata la cea de-a saptea editie si utilizata in multe alte tari din afara Marii Britanii, este acela de a furniza clinicienilor sfaturi utile asupra prescrierii agentilor psihotropi in situatii clinice frecvent intalnite. Indicatiile din aceasta lucrare se bazeaza pe o combinatie intre trecerea in revista a literaturii, experienta clinica si contributiile expertilor, cu speranta ca toate la un loc vor ajuta la asigurarea utilizarii sigure, eficiente si economice a medicamentelor in sanatatea mintala. Aceasta ultima editie, tradusa integral din prestigioasa lucrare originala, pastreaza in linii mari aceleleasi caracteristici ale editiilor anterioare care au facut lucrarea atat de celebra de-a lungul anilor. Una din diferentele majore consta insa in utilizarea unei metode standardizate de construire a recomandarilor, bazata pe colectarea unor rapoarte din literatura de specialitate a ultimilor ani. Aceasta metoda permite o mai mare precizie in privinta a ceea ce sta in spatele afirmatiilor si recomandarilor individuale, dar inseamna, in acelasi timp, ca numarul de referinte a crescut de cateva ori. Adresabilitate: Medici psihiatri, farmacologi, farmacisti. Cuprins: Monitorizarea nivelurilor plasmatice ale psihotropelor si anticonvulsivantelor. Schizofrenia. Tulburarea bipolara. Depresia si anxietatea. Tratamentul tulburarilor mintale la copii. Conditii neuropsihiatrice. Utilizarea psihotropelor la grupe speciale de pacienti. Conditii si substante diverse.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de terapeutica psihiatrica
Cartea Ghid de terapeutica psihiatrica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de terapeutica psihiatrica - David Taylor, Carol Paton, Robert Kewin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa faci fata schizofreniei - Neel Burton, Phil Davison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihiatrie
Neel Burton, Phil Davison
15,20 lei
Psihiatria copilului si adolescentului - Iuliana Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihiatrie
Iuliana Dobrescu
41,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihiatrieCarti recomandate din categoria Psihiatrie