Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu

Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu - Jeff Green
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de supravietuire de la A la Z... in cuplu
Comanda acum "Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu - Jeff Green" de pe libraria ishop la pretul de 31,82 lei
Descriere carte:

Viata de cuplu pare de nesuportat uneori si totusi nu putem trai singuri! De aceea, Jeff Green, unul dintre cei mai populari comici care evolueaza astazi in Marea Britanie, ne dezvaluie, cu umor, toate neplacerile la care ne-am putea astepta si ne sfatuieste cum sa le depasim. In lumea cartilor comice, barbatii au tendinta de a portretiza femeile ca pe niste nevrotice disperate cu rochia de mireasa in topul reusitelor lor, iar femeile au tendinta de a creiona barbatii drept niste masini de ejaculat care detesta sa-si asume responsabilitati. Prin comparatie, Jeff a reusit sa gaseasca echilibrul intre cele doua sexe si rolurile speciale pe care fiecare le joaca in totala distrugere nucleara a unei relatii. Ne conduce printre pagini care acopera subiecte atat de diferite ca "Ruj", "Treburi casnice" sau "Orbire selectiva", fiecare fiind o analiza cinstita a esecurilor noastre personale, in calitate de fiinte dornice de caldura sufleteasca. Jeff a pus degetul pe dureroasa, dar isteric de amuzanta (asa cum stim cu totii ca este o tragedie) rana a traiului in cuplu. Aceasta carte, care este un fel de curs instructiv, va ajuta pe multi sa nu cedeze la prima problema, imbunatatind, astfel, viata tuturor cuplurilor.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu
Cartea Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de supravietuire de la A la Z... in cuplu - Jeff Green" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aforismele din perspectiva psihologica - Tiberiu Rudica Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Tiberiu Rudica
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata