Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z

Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z - Lorincz Miu Tiberiu George, Georgiana Popa
Pret: 35,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhicitul in carti de Tarot de la A la Z
Comanda acum "Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z - Lorincz Miu Tiberiu George, Georgiana Popa" de pe libraria ishop la pretul de 35,15 lei
Descriere carte:
La prima vedere, pentru cel neinitiat in tainele divinatiei, Tarotul nu este decat o modalitate de a-ti vedea viitorul. De fapt, divinatia facuta cu cartile de tarot este una speciala, ea nu iti spune niciodaa ca destinul tau este scris; tu faci alegerile, certile iti dau doar un raspuns la intrebarile ce te macinain fiecare zi, iar raspunsul lor este dat de propria intutie intotdeauna. Adevarul iti este cunoscut, dar refuzi sa-l accepti, astfel ca, prin metoda de etalare a Tarotului vei vedea modul in care trebuie sa actionezi pentru a reveni pe calea cea buna. Singurul lucru predefinit este persoana cu care vei imparti o mai mare parte din viata ta, cea care te completeaza si te face sa vrei o familie; in restdestinul este la alegerea ta, asa ca nu da vina pe Divinatie daca visele tale nu se implinesc, cauta o solutie, si fi tare din toate punctele de vedere.

Lucrarea descrie in amanuntsemnificatia cartilor de Tarot atat in pozitie dreapta cat si intoarsa; Cartile de Tarot atasate corespund conceptiei lui Arthur Edward Waite (1857-1941).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z
Cartea Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghicitul in carti de Tarot de la A la Z - Lorincz Miu Tiberiu George, Georgiana Popa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre Fiinta Trinitatii - Alfred Schutze Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Alfred Schutze
18,05 lei
Ganduri pentru fiecare zi - 2006 - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
16,57 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric