Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat

Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat - Gheorghe Romanescu
Pret: 47,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat
Comanda acum "Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat - Gheorghe Romanescu" de pe libraria ishop la pretul de 47,50 lei
Descriere carte:
Bogat ilustrat - cu 1200 de fotografii facute chiar de autor, in peste 100 de tari prin care a calatorit - dictionarul GEOGRAFIE FIZICA? DE LA A la Z cuprinde aproximativ 17000 de termeni de specialitate, din domeniile: - geografie fizica si umana; - ecologie; - geologie; - geochimie; - geomorfologie; - cartografie; - cartografie digitala (GIS); - topografie; - meteorologie; - climaatologie; - hidrologie generala; - hidrogeologie; - oceanografie; -limnologie; - glaciologie; - stiinta mediului; - pedologie; - agrotehnica; - inginerie ecologica; - hidrotehnica; - agronomie; - imbunatatiri funciare; - biologie; - chimie; - hidrochimie; - geochimie; - fizica; - astronomie; - planificare teritoriala etc.
Este o ampla lucrare de referinta - care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca, publica sau particulara - editata cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.
Dictionarul este accesibil atat elevilor, studentilor, specialistilor, cat si publicului larg.
Lucrarea a fost conceputa avand la baza o bogata literatura de specialitate, romaneasca si straina (americana, franceza, germana, engleza, poloneza, rusa etc.). Acolo unde a fost posibil, sunt prezentate si traducerile in engleza si in franceza ale termenului-titlu.
Autorul este profesor universitar doctor, la Catedra de Geografie Fizica, a Facultatii de Geografie si Geologie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat
Cartea Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geografie fizica de la A la Z - dictionar ilustrat - Gheorghe Romanescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
STATELE LUMII CONTEMPORANE - Serban Dragomirescu, Radu Sageata Urmatoarea carte recomandata din categoria Geografie
Serban Dragomirescu, Radu Sageata
56,90 lei
Jacques Yves Cousteau. Amiralul Adancurilor - MARINESCU Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Geografie
MARINESCU Alexandru
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GeografieCarti recomandate din categoria Geografie